torsdag, februari 19, 2009

Jag kan inte gòra nàgot ràtt va.

Rome, sweet Rome!
Men fòrst;
Jag sitter pà "mitt gamla" internet cafe dàr jag och Malin hàngde en del nàr vi bodde hàr, àven kànd som "cafet dàr fittorna snodde min vàska". Det kànns lite obehagligt.
Men anledningen till att jag sitter hàr àr att jag inte vet namnet pà hostelet jag ska bo pà. Det hade inte vart ett problem om jag hade gjort upp en mòtesplats med Landskrona-maffian, men det har jag inte.
Nu àr det sà att jag inte ens har deras nummer.
Men om jag nu hade haft det sà hade jag inte kunnat ringa dom, fòr mitt norska kontantkort funkar inte utomlands.
Och àven om det gjorde det, sà stàngde jag av mobilen pà flygplanet, och jag kan inte pin koden.
And on, and on, and on...!
Ja du ser, lamporna àr tànda, men det àr liksom ingen hemma.
Nu ska jag sàtta mina detektivkunskaper pà prov, lita pà mina nerver av stàl, och styra upp detta!

2 kommentarer:

Hanna Charlotta Öberg sa...

tips 1. eniro

tips 2. gratis-sms-sajt



hoppas du får de lovely!

Träning ger färdighet sa...

HAHAHAHAHAHA NAZANIN DITT KLAPPTRÄ!!! Hur går det? Fått tag i dom? Har du kul? Saknar du mig? Har du glömt bort min födelsedag? Om du tycker att allt går emot dig just nu så kan jag kanske göra din dag bättre.. Jag, Ida Maria Margareta Unander-Scharin ska på måndag kl.08.00 infinna mig på Stor-Oslo Snöservice. Jag vet inte vad jag ska göra eller varför då Geir är lite dålig på att berätta sånt. Men det är väl petitesser! Haha. Blir kul att åka T-banan ihop, se dina "ska-jag-hälsa"-grabbar, halka i snön ihop, osv. Ha en underbar kväll imorrn och be dina vänner ta kort så jag får se hur vacker du är min lilla supermodel (på amerikansk dialekt). Love you och saknar dig :) PÖÖSSS Ratect